Virtuele maagband Den Bosch

Een virtuele maagband den Bosch en omgeving

Voor een maagband hypnose in den Bosch ben je bij Kevin Boeren aan het juiste adres. Deze methode komt uit Engeland en is zeer effectief als je last hebt van overgewicht. Ben je al langer aan het tobben met afvallen en lukt het niet? Vaak gaat het de eerste weken nog wel goed, maar uiteindelijk zitten de kilo’s er zo weer aan. Kies voor hypnose en je realiseert een gewicht dat bij je past. Niet tijdelijk, maar echt blijvend.

Maak afspraak voor hypnose maagmand den Bosch en omstreken

Voor de virtuele maagband den Bosch kun je via de website een afspraak maken. Je mag ons ook altijd even bellen. Als je bij ons langskomt, gaan we jouw onderbewustzijn duidelijk maken dat er rondom jouw maag een band aanwezig is. Je zult al na 1 sessie het verschil merken. Tijdens de maaltijden heb je veel eerder een vol gevoel en de neiging om te snaaien is zo goed als verdwenen. Kom snel bij ons langs en we gaan samen met jou aan de slag.

Geen nadelen bij maagband hypnose den Bosch

Als je kiest voor hypnose maagmand den Bosch heb je niet te maken met nadelen of vervelende bijwerkingen. Bij een echte maagband heb je dat natuurlijk wel. Dan moet er zelfs gesneden worden in je lichaam. Je zult zien dat hypnotherapie minstens zo goed werkt. Zonder de nare bijwerkingen en vervelende gevolgen. In de meeste gevallen zijn een aantal sessies al voldoende. We programmeren jouw onderbewustzijn opnieuw. Diëten zijn dan voorgoed verleden tijd.

Onderliggende patronen

Met hypnotherapie kunnen we de onbewuste drang omzetten naar een nieuw patroon. Hiermee houd jij weer de controle over je eigen eetgewoontes. Je kunt dan bewuste keuzes maken in rust, zonder innerlijke strijd.  Met hypnotherapie kun je afvallen zonder dieetgevoel en een einde maken aan het jojo-effect. Onder hypnose wordt het onderbewustzijn geherprogrammeerd. Na de eerste sessie zie je al veranderingen in je eetgewoontes of in je eetgedrag.

 

 

Afvallen met hypnotherapie

  • in slechts 2 tot 3 sessies
  • Verlichting na eerste sessie
  • Prijs 125,- euro per sessie
Afspraak maken

Kort samengevat:

  • Je hebt nooit meer een dieetgevoel;
  • Je valt af zonder moeite, zonder innerlijke strijd met je onderbewustzijn;
  • Het onderbewustzijn wordt zo geprogrammeerd dat je niet meer een innerlijk conflict hebt met jezelf;
  • Je maakt een einde aan het bekende jojo-effect.